Online Meditation Retreat Dutch | Peace In Peace Out

Wat Mensen Zeggen

Dit is wat deelnemers van de Online Meditatie Retraite in september 2020 zeiden:

"Ik heb geleerd dat wanneer ik mijn lichaam sterk wil maken, ik moet bewegen. En wanneer ik mijn geest sterk wil maken, ik moet stoppen. Alle technieken die ik tijdens de retraite heb geleerd waren zo nuttig voor me, dank je wel!"

"Ik hield van de meditaties, de yoga. Ik hield echt van de uitwisselingen na bepaalde oefeningen en hoe we allemaal aangemoedigd werden om te spreken en hoe zo'n mooie uitwisseling gefaciliteerd werd. Een werkelijk prachtig moment, ik kon veel resoneren met wat mensen zeiden, over waar ze dankbaar voor zijn, wat ze hebben geleerd/verbeterd, etc. Ik voelde me echt verbonden met de mensen!"

"Deze retraite was echt geweldig. Ik hield van de liefdevolle vriendelijkheid ochtendmeditaties - ik vond het fijn dat we de vredige energie moesten doorgeven aan mensen die we aardig vinden, die we niet kennen, en die we niet aardig vinden. Ik vond het ook fijn hoe we de mindfulness oefeningen integreerden. Ik kreeg veel inzichten, dus die heb ik na afloop opgeschreven, want het waren echt goede inzichten!"

"Deze retraite was fantastisch. Ik heb zoveel geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. De workshops met de Monnik waren erg diepgaand. Ik vond de verschillende technieken die door de andere trainers werden geïntroduceerd ook erg leuk."

WPI envisage cette paix durable lorsque chaque individu travaillera à atteindre le développement personnel en soi. Ainsi nous avons rendu disponible un outil libre et accessible pour le renforcement et le bien être de chaque individu dans le monde sans distinction d'âge, de race, de religion et de contexte culturel.

World Peace Initiative Foundation
46/4 Moo 7 Khlong Song
Khlong Luang, Pathum Thani, Thaïlande

74 Strathcona Gardens, Knaphill, Woking, Surrey
GU21 2AZ, United Kingdom